Docent Liesanne Koster

Zangdocent

Zingen zat er al vroeg in en het was duidelijk dat ik van mijn hobby mijn beroep wilde gaan maken.

In 2015 heb ik het Conservatorium in Haarlem afgerond en sindsdien heb ik hele leuke verschillende jobs gehad en muziekprojecten gedaan.

Naast de JTS geef ik ook vanuit huis zanglessen, ben ik muziekdocent op een basisschool, doe ik verschillende muziekprojecten en ben ik leadzangeres van de band Liquid Wax.

Aangezien ik mezelf vocaal en als coach wil blijven ontwikkelen ben ik in 2018 begonnen aan de 3 jarige opleiding Complete Vocal Technique in Kopenhagen en hoop deze in 2021 af te ronden.
Tijdens de lessen bij de JTS probeer ik de kinderen zoveel mogelijk bij te brengen over hoe ze het beste hun stem kunnen gebruiken, reik ik diverse tools aan waardoor bijvoorbeeld een hoge uithaal ineens niet meer zoveel moeite kost. Ook let ik op de juiste ademhalingstechniek waardoor de stem meer power krijgt en ze langer een uithaal kunnen aanhouden. Verder leer ik ze dingen over tekstbeleving, hoe je jezelf kan presenteren op het podium, improviseren en meerstemmig zingen.

Mijn collega’s 

Bij Jeugdtheaterschool Leiden e.o.

Liesbeth Huiberts

Theaterdocent

Tamara Esser

Theaterdocent

Pnina Schupper

Dansdocent

Speel in je eigen
mini-musical

Voor 8 jaar en ouder

Ben je 8 jaar of ouder, ben gek op zingen, dansen en toneelspelen? Dan zit je bij de cursus Musical helemaal goed. Elke week krijg je een uur dansles, een uur zangles en een uur toneel les.

Speel toneel of musical

bij Jeugdtheaterschool Leiden e.o.