Cursus Musical

Voor 8 jaar en ouder

Zingen, dansen & toneel spelen

Ben je 8 jaar of ouder, ben gek op zingen, dansen en toneelspelen? Dan zit je bij de cursus Musical helemaal goed.

Elke week krijg je een uur dansles, een uur zangles en een uur spelles. In de zangles krijg je zangtechniek en zing je heel veel liedjes, niet alleen uit musicals, maar ook bijvoorbeeld uit de popmuziek of van Kinderen voor Kinderen. Als je op de middelbare school zit dan krijg je meer individuele les zodat je jouw stem nog meer kan laten horen. Eens in de 3 weken zing je in een kleinere groep. In de dansles leer je de basistechniek. Daarnaast maak je allerlei danscombinaties op verschillende muziekstijlen. Ook maak je in groepjes eigen danscombinaties die je aan elkaar laat zien. In de spellessen leer je hoe je allerlei verschillende rollen kunt spelen. Hoe kun je een rol overdrijven of juist heel klein houden….hoe komt dit over op het publiek. Waar sta je op het grote toneel als je acteert.

Spelen in je eigen Kerstshow

In december hebben we een spetterende Kerstshow. In deze show speel je de sterren uit de lucht met dans, zang en toneel.

En spelen in je eigen mini-musical

Aan het eind van het jaar speel je een eigen mini-musical. De eerstejaars en tweedejaars spelen een musical van ongeveer 30 minuten, de derde en ouderejaars spelen een musical van ongeveer 50 minuten.

 

 

Praktische informatie

25 lessen van elk 3 uur

12+ vier uur om de drie weken

3 docenten

Dansdocent, speldocent en zangdocent

Woensdagmiddag

Iedere woensdag 3 uur les!

Lesgeld

Musical 8-12 jaar: € 430,-
Musical 12 jaar en ouder: € 525,-

Wil je graag meedoen, maar is het lesgeld een drempel? Ontdek de mogelijkheden.

Theater Ins Blau

Les in de studio’s van Theater Ins Blau, Haagweg 6 te Leiden

Wil je toneel spelen?

Voor 4 t/m 12 jaar

De cursus Toneel wordt gegeven in twee leeftijdsgroepen: 4 t/m 7 jaar en 8 t/m 12 jaar (één uur les). Spelenderwijs leer je hoe je een rol in een verhaal kunt spelen.

Speel toneel of musical

bij Jeugdtheaterschool Leiden e.o.