Pnina Schupper

Dansdocent

Ik ontdekte mijn liefde voor musical al in Israël, waar ik ben opgegroeid.

Als kind en tiener volgde ik verschillende dans- toneel- en zanglessen. Ik kon er niet genoeg van krijgen. Alles vond ik enorm boeiend en inspirerend. Hier in Nederland heb ik twee dansopleidingen afgerond. De Fontys dansacademie met de richting uitvoerende dans en Codarts – Rotterdamse dansacademie, met als richting docent dans.

Mijn liefde voor de verschillende disciplines kan ik goed benutten in de lespraktijk. Op de Jeugdtheaterschool Leiden e.o. geef ik musical/muziektheater lessen en maak ik producties.
Mijn ruime allround kennis in combinatie met het maken van talloze musicalproducties helpt me bij het integreren van de disciplines. Onmisbaar voor Musical!

Op dit moment geef ik ook les op de VAK/DOK. Bij de VAK/DOK geef ik dans en musicallessen en coach ik leerkrachten op scholen. Al mijn lessen kenmerken zich door het vertalen van creativiteit en fantasie in dans en andere kunstvormen. Voor musical combineer ik moderne- en musicaldans technieken met eigen inbreng.

Mijn collega’s 

Bij Jeugdtheaterschool Leiden e.o.

Liesbeth Huiberts

Theaterdocent

Tamara Esser

Theaterdocent

Liesanne Koster

Zangdocent

Speel in je eigen
mini-musical

Voor 8 jaar en ouder

Ben je 8 jaar of ouder, ben gek op zingen, dansen en toneelspelen? Dan zit je bij de cursus Musical helemaal goed. Elke week krijg je een uur dansles, een uur zangles en een uur toneel les.

Speel toneel of musical

bij Jeugdtheaterschool Leiden e.o.